Sidan uppdaterad:

 

 21 September 2019

September månad

Jag har bestämt att det är bättre att ha berättelser ur dagboken samlade här på hemsidan, så här är vi nu.

Bilen har blivit reparerad och besiktigad, så det ska klara sig till nästa år hoppas jag.

Jag tränar på med mitt knä och det går så sakta framåt. Måste se till att det är lite stabilt innan vintern kommer.

Vi firade Hundens Dag och hade en rolig bana med lite annorlunda övningar. Sådana utmaningar älskar mina hundar.

Osla är parad men jag är osäker på om det blir några valpar. Det får vi se.


10/9 Prince och jag var hemma hos Lisbeth och träffade Sivan och Miloz. Vilken lycka för Prince, äntligen en kompis som vil springa och busa ordentligt. Dom hade jättekul. Jag har ju varit handikappad ett tag så Prince hade tappat en del i kondition. Ett par sådana här pass är han snart i full form igen. Han visade också att han förstått att man måste hälsa fint på folk och inte springa omkull dom. Det var en jättetrevlig förmiddag med bus, gott fika, och lite trevligt snack. Gissa om jag var trött när jag kom hem, åskväder hade hållit mig vaken flera timmar under natten.

14/9 Årets vedlass har kommit. Nu gäller det för mig att få det på plats. Största delen är åtminstone under tak så jag kan flytta det i lugn och ro som tur är. Det som ligger utanför måste in i vedboden nu innan regnet kommer. Det känns så bra att veta att jag inte behöver frysa i vinter.

4/9 Bara +2 i morse nu kommer hösten.  Träning hos sjukgymnasten, det går så bra att jag fick lite fler och svårare övningar. Spännande.

6/9 Kallt i morse igen, bara +2. Får nog tänka på att ta in resten av tomaterna så att de får mogna inne. Hundarna gillar när det blir lite svalare, dom är jättepigga och ser till att jag inte fuskar med träningen. Lilla katten Sally tog en stor fet mus idag. Duktig!

Otrevligt med Hundsmittan som sprider sig nu. Vi laddar för fler roliga banor här hemma nu.

17/9 Lite kyligare nu. Bara +4 på morgonen, lätt regn och jag frös- Det blev full värme på i bilen när Prince och jag körde till Lisbeth. Men solen tittade fram, då blev det mycket behagligare. Det blev en trevlig förmiddag och jag tror att Cassis också tyckte det nu när hon upptäckt att Prince är en rätt trevlig kille. bara lite livlig. Framåt eftermiddagen blev det riktigt kyligt igen så till kvällen var det dags att elda första gången för säsongen. Lite tidigt tycker jag.