Sidan uppdaterad:

 

 1 December 2019


21/9  Vi har haft begravning av Isidor idag. Planterade Kärleksört på graven

5/11Lite snö har vi fått som ligger som lite vitt glitter på marken. Temperaturen har hållit sig på några minus, men i morse var det -8. Nu gäller det att få in alla vinter-rutiner för att inte behöva frysa.

17/11 Igår ösregnade det mest hela dagen och med bara ett par plusgrader och hård vind är väl det ett riktigt hundväder.Självklart var vi ute och hade en massa kul. Men sedan passade jag på att sätta ihop årets almanacka. Jättekul att plocka ihop bilder till årets alla månader, samtidigt som jag får en tillbakablick på vad vi har gjort och vilka fina foton vi lyckats med. Sommarbilder blev det inte så många, jag hade svårt att ta med kameran när jag hade händerna upptagna av kryckorna. En hel del härliga bilder blev det, så det räckte till almanackan. Till julkortet fick jag ta en bild från december förra året. Det är så roligt att göra det där så nu är dom beställda.

En rolig bild som jag hittade var när vi hade våffelkalas och hundarna fick leta överallt efter våffelbitar. Busken och träden som hade godbitar överalllt var nog mest spännande för hundarna. Det påminnde mig om att vi snart måste ha kalas igen tror jag.

 NOVEMBER 3/11 Nu går vi in i vintermånaden och precis lagom kom den första snön. Än ligger den inte på marken, men hundarna tyckte att det var jättekul. Blir mycket bus ute idag.

19/11 Nu blommar min Novemberkaktus, Den är så söt och fin när den blommar och lyser upp med sin härliga färg i novembermörkret,

Prince och jag har varit på hundklubben och tränat, det marks att han inte varit där på ett tag för oj vad han ville visa vad han kunde. Kul.

Så har jag tagit influensavaccinationen. Tyckte att det var bäst att hänga på redan första dagen, förra året hade vaccinet tagit slut när jag skulle vaccinera mig.

30/11 Snö, Sol och kallt, -9 på morgonen. Men nu ville vi passa på att njuta av det vackra vädret och ta några härliga bilder. Hundarna gillar att vara tomtenissar. så tomteluvorna kom fram. Visst blev det många roliga bilder. Visst var det någon visa om tomten och stubben, han hade visst snuva och det har inte vi, men stubben var kul.