BronzeLeaf Obvious Owena, "Osla" ( =god-consecrated)

Osla är en mycket kreativ hund, kan hitta på egna hyss och upptåg, även dom som är lite ovanliga. Hon lärde sig av katterna hur man skulle klättra på gunnebostängsel (120cm högt) för att ta sig ut på egna äventyr.

Hon älskar att visa upp sig på utställning och visa sig, och är mycket social och självsäker.

Osla har gått kurs i Spårning och Sök och har visat stor talang. Framförallt Söket är hennes bästa, där hon har stor energi och uthållighet.

Osla är född 3 Juni 2014   

  5 Augusti 2021 gick hon över regnbågsbron

               

Osla är ögonlyst ua 31/7 2014

Ögonlyst 14 Juli 2015 ua

Röntgad med resultat 22/7 2015

HD B, ED ua 0

MH 10/4 2016

Mamma är Bronzeleaf Magic Melanie  Pappa är USCH Milas Ashes and Snow

23 Juli 2016 Var Osla på Internationell utställning i Köping och vann alla dom här fina rosetterna och den härliga fällen. Som vanligt charmade hon de flesta och blev otroligt stolt över rosetterna.

Hon fick excellent, cert och reservCACIB

1:a Maj 2015 var Osla på sin första utställning, inofficiell. Det blev BIR och BIG2. Inte dåligt. Jag tror att hon tyckte det var roligt.

Kritiken lyder:

10 mån tikvalp av mycket god typ. Vackert välskuret huvud. Vackra ögon. Något lätta öron. Vacker hals, överlinje och kors. Välburen svans. Vacker välskött päls. Välutvecklad bröstkorg med bra bredd och djup. Välanlagd skuldra, bra benstomme, bra muskler, fina vinklar. Rör sig med mycket driv i stegen. Bra temperament. Välvisad!


KV 1,KK 1,HP, BIR

25 Juli 2015 var Osla på stor internationell utställning i Ransäter, Värmland.

Det blev Excellent och CK trots att hon var helt urfälld (= sommardress)